Kokemuksia uskosta ja seurakunnasta

Pelko, häpeä, epävarmuus. Nuo kolme asiaa leimasivat entistä elämääni. Vaikka asiat päällisin puolin olivatkin ihan hyvin, olin sisimmässäni aina levoton ja toivoton, sillä elämästäni tuntui puuttuvan jotakin oleellista. Tultuani uskoon Jeesus on todella muuttanut elämäni. Murehtiminen ja levottomuus ovat väistyneet toivon ja sisäisen rauhan tieltä. Olen saanut kokea todellista vapautta ja iloa, joka säilyy olosuhteista huolimatta. Huoli huomisesta on vaihtunut täyteen luottamukseen Jumalan rakkautta ja huolenpitoa kohtaan. Heti uskonelämäni alkumetreillä Jumala johdatti minut Katukappeliin, jonka olen alusta asti kokenut hengelliseksi kodikseni. Seurakuntamme jäsenet ovat keskenään kuin perhe – ihmiset huolehtivat ja välittävät toisistaan aidosti. Seurakunnan keskellä saa olla hyväksytty omana itsenään ja käyttää lahjojaan toisten palvelemiseen. Ylistämistä ja ylistysmusiikkia rakastavana ihmisenä iloitsen suuresti myös siitä, että Katukappelissa on voimakasta ylistystä, ja seurakunnassamme annetaan sille tilaa.

Aleksandra

Katukappeli-seurakunta on tullut minulle rakkaaksi ja tärkeäksi viime vuosien aikana. Seurakunnan keskellä olen kokenut kuuluvani osaksi elävää yhteisöä, ja olen saanut monia uusia ystäviä. Yhdessä ylistäminen on vapauttanut minua ja täyttänyt suuni kiitoksella. Seurakunnassa saan kuulla elävää Sanaa ja rukousta.
Uskoni on saanut kasvaa ja se on tuonut luottamusta arkeen.

Riitta-Liisa

Posted in Miscellaneous | Comments Off on Kokemuksia uskosta ja seurakunnasta

Kokemuksia parantumisesta

Alaselkäni molemmilla puolilla oli työni aiheuttamaa kulumaa. Söin noin 10 vuotta lähes päivittäin tulehduskipulääkkeitä, jotta pystyin käymään töissä. Olin välillä sairaslomalla ja kävin myös fysioterapeutilla. Olin useita kertoja kokouksissa rukoiltavana kipujen tähden. Rukouksen jälkeen selkä saattoi olla vähän aikaa parempi, mutta kivut uusiutuivat joutuessaan rasitukselle töissä. Eräänä iltana kotona pyysin vaimoani rukoilemaan selkäni puolesta. Tunsin silloin kuin lämpimän sähkövirran selässäni ja kivut lähtivät heti pois. Siitä on noin viisi vuotta aikaa. Kivut, jotka olivat lähes päivittäisiä, eivät ole sen jälkeen uusiutuneet. Kiitos ja ylistys siitä Jeesukselle!

Olavi Rajahalme

Minulla oli ollut viikon verran huimausta. Kaikki äänet sattuivat ja korvissa humisi. Oli todella vaikea olla. Menin rukouskokoukseen ja pyysin rukousta puolestani. Evankelista Kari Salo ja eräs sisar seurakunnastamme rukoilivat puolestani ja vaiva hävisi hetkessä.

Säde Puurtinen
.

Posted in Miscellaneous | Comments Off on Kokemuksia parantumisesta

Noste Hervanta -lehti

Posted in Miscellaneous | Comments Off on Noste Hervanta -lehti

LASTEN KESÄLEIRI

Katukappeli järjestää 6-12 -vuotiaiden lastenleirin 11-12.6. Merunlahden luontoseikkailukeskuksessa, Tampereen ja Lempäälän rajamaastoissa. Leiri aloitetaan kello 9 ja se päättyy seuraavana päivänä kello 14. Katukappelilta on mahdollisuus tarvittaessa järjestää kuljetus paikan päälle – tuolloin lähtö tapahtuu klo 8.45. Yöpyminen tapahtuu leirikeskuksen tiloissa – pojat laavussa, tytöt sisällä. Jos yöpyminen tuottaa vielä mahdollisesti ongelmia, lapsi voi osallistua vain päiväaikaiseen toimintaan. Mukaan mahtuu 25 ensimmäistä ilmoittautunutta. Erityistä tukea tarvitsevat lapset oman valvojan kanssa. Leirimaksu on 20€ per lapsi.

MITÄ MUKAAN?
Makuupussi ja patja
Hygieniavarusteet ja mahdolliset lääkkeet
Uima-asu ja pyyhe
Raamattu ja muistiinpanovälineet
Säähän sopivia vaatteita ja jalkineet (olemme paljon ulkona)

Leirimaksu maksetaan paikanpäällä tasarahalla.
Leirille ilmoittautuminen tapahtuu 31.5 mennessä Linda Kuusjärvelle sähköpostitse osoitteeseen piipi84@hotmail.com. Ilmoittautumisen yhteydessä viestistä tulee löytyä lapsen nimi, syntymäaika, mahdollinen kuljetustarve, allergiat ja muut huomioitavat asiat, maininta uimataidosta sekä vanhemman puhelinnumero.

Osoitteesta http://vihreapolku.com/löytyy lisätietoa Merunlahden luontoseikkailukeskuksesta.

meru1

merunlahti_2

Posted in Miscellaneous | Comments Off on LASTEN KESÄLEIRI

compelled by love

CBL Flyer 2

Posted in Miscellaneous | Comments Off on compelled by love

Joulun Ihme


joulunihme_web

 

 

Posted in Miscellaneous | Comments Off on Joulun Ihme

Aliyah päivä

ALIYAH-RUKOUSPÄIVÄ

Posted in Miscellaneous | Comments Off on Aliyah päivä

NOSTE Hervanta kampanjalehti

NOSTE 2012

Posted in Miscellaneous | Comments Off on NOSTE Hervanta kampanjalehti

Healing Room -päivässä kuultua

Jeesus toi sekä pelastuksen että parantumisen. Hän saarnasi evankeliumia, opetti seuraajiaan ja paransi sairaita. Tämän kaiken hän jätti myös meidän tehtäväksemme. Raamattu kehoittaa rukoilemaan sairaiden puolesta. Meidän tulee puhua sairaan elämän ylle Jumalan Sanaa, joka on “lääke meidän ruumillemme”. Parantuminen voi olla sekä sisäistä että fyysistä. Avainasemassa ovat Herran läsnäolo, nöyryys, kuuliaisuus, rakkaus ja usko. Usko syntyy Sanan kuulemisesta. Se on elävä suhde Jeesukseen, joka pohjautuu tietoisuuteen Isän Jumalan rakkaudesta ja hyvyydestä. Vihollinen haluaa viedä meiltä uskon, toivon ja rakkauden. On tärkeää, että mielemme uudistuu Sanan kautta ja ymmärrämme totuuden itsestämme ja ympäristöstämme. Yleisin syy masennukseen on rakkauden puute. Sielun kipu näkyy myös loukkaantumisena ja katkeruutena. Epäusko on tarttuva tila, josta tulee aktiivisesti pyrkiä pois, sillä se estää meitä uskomasta Jumalan mahdollisuuksiin. Vaikka kaikki eivät parane, meidän ei tule lakata odottamasta Sanan lupausten täyttymistä.
Jeesuksen parantaminen kertoi vallasta antaa syntejä anteeksi. (Matt 9:6) ”Jotta tietäisitte, että minulla on valta antaa synnit anteeksi” ja kääntyi halvaantuneen puoleen sanoen ”Nouse ylös sängystäsi ja kävele” ja näin tapahtui. Jumala tarkoitti mitä hän sanoi: ”Minä Herra, olen sinun parantajasi” (2 Moos 15:26). On hyvä muistaa, että Kristuksen ruumiissa ei ole yhtään turhaa solua…

Posted in Miscellaneous | Comments Off on Healing Room -päivässä kuultua

Karjalan matkat


———————————————————————————————————————-
13.2.2014

Kiitos kaikille rukoilijoille. Matkamme Viipuriin sujui hyvin.
Veimme Annalle vaatteita, kenkiä ja vehnäjauhoa katulapsiie ja lämpöseen kotiin ruokatarvikkeitä juutalaisille. Lämpösessä kodissa tapasimme nuorehkon juutalais siskon joka oli pari viikkoa sitten löytänyt Messiaan.
Kiitollisena matkasta esirukoilijoita kiittäen

Jorma, Säde, Jore ja Päivi

20.1.2014

Kiitos esirukouksesta Käkisalmen matkan johdosta. Mennessä saimme villasukkatäydennystä uskolliselta lähetys sisarelta. Kaikki meni tosi hyvin, tullissa ei tarvinnut jonotella ja muutenkin kaikki sujui hyvin. Avustustavaran saimme melkein kaiken purettua menomatkalla, mm kaksi pyörätuolia mitkä oli tilattuna. Autoja näimme ojaan ajettuna mutta Herra varjeli meitä ja oli rauhalliset kuskit. Käkisalmella satoi lunta joka päivä siellä ollessamme.
Kahtena päivänä kävimme kylillä kodeissa joissa hyviä keskusteluja. Mm eräs huonokuntoinen mummo sai taas todistuksen Jumalan rakkaudesta kun Jorma ja Reijo lapioi pihan lumet. Lisäksi veimme hänelle mp3 soittimen missä on Uusi Testamentti luettuna ja hengellistä musiikkia kun mummo ei osaa lukea.
Evankelista Natashan ja pastori Aleksein kanssa oli rakentavat keskustelut tämän hetkisistä tarpeista hengellisellä kentällä.
Sunnuntaina paluumatkalla veimme Lämpöiseen Kotiin ruokatarvikkeita mistä erityiskiitos siihen rahaa antaneille!!! Nytkin sinne tuli kolme naista ja lisää odottivat syömään ruokaa mitä päivittäin vanhoille ja vähävaraisille juutalaisille tekevät ja jakavat. Palvelemassa oli kaksi messiaanista juutalaista ja he toivovat esirukousta että voisivat avoimemmin kertoa avun tarpeissa oleville Jeesuksesta.
Saimme jälleen kuin edeltä valmistetuissa askelissa mennä ja tulla varjeluksessa.
Vielä KIITOS seurakunnalle ja kaikille tavalla ja toisella mukana olleille. Herra palkitkoon runsaasti vaivannökönne.

Siunausta toivottaen
Jorma Juusela, Säde, Päivi ja Reijo

19.12.2013
Kiitos kaikille esirukouksestanne. Matka Karjalaan sujui loistavasti.
Menomatkalla tullissa kuin enkelinä ilmaantui Heli Haljandra venäjänkielentaitosena sekunnilleen tarvittaessa ilman että tiesimme Helin olevan toisen ryhmän tulkkina.
Tulkki Irinan saimme mukaan Viipurista. Avustustavarat saimme jätettyä ja vastaanottajat olivat kiitollisia. Ehdimme menomatkalla eräässä kodissakin vieraila.
Tukikohtana meillä oli Käkisalmi mistä saimme uuden evankelista Natalian mukaan kylille. Jätin myös osoitteet mitä minulla oli Natalialle kun hän viikottain kulkee ihmisten luona eri kylillä ja on toimeen tarttuva. Edellinen evankelista Nadja on palannut maalliseen työhön.
Seurakunnan pienissä tiloissa on nyt kuusi veljeä jotka eheytyvät päihderiippuvuudesta ja he auttavat Valentinaa ja Nataliaa evankelioidessa. Seurakunta on yhteistyössä narkomaanikodin kanssa. Poikkesimme tuolla narkomaanikodillakin ruokaa ja vaatteita vieden sinne ja on aina yhtä riemullista nähdä nuo vaputuneet Jeesuksen vastaanottaneet eri ikäiset ihmiset.
Olimme mukana eräässä raamattupiirissä ja oli mukava nähdä/kuulla erään vähän aikaa uskossa olleen ystävämme tiedonhalua raamatun sanomasta.
Pidimme myös rakentavan palaverin pastori Aleksein ja evankelistojen kanssa ja ihmeellisesti avoinna olevia asioita järjestyy kiitos Herran joka oli kaiken aikaa koettavalla tavalla läsnä.
Ihmiset olivat iloisia käynnistämme ja erään mummon luona Reijo ja Jore laittoi uuden television käyttökuntoon kun mummolla ei ollut kehen turvautua. Mummo jäi kiitollisena lähtiessämme.
Tulomatkalla vierailimme Lämpösessä kodissa joka on nimensä mukainen sydämellinen, sinne ruokatavaraa vieden.
Kiitos Katukappelille ja kaikille tavalla ja toisella mukana olleille. Herra palkitsee teidät, työ on Hänen.
Kiitollisina matkasta
Jore, Reijo ja Päivi
…………………………………………………………………………………………
käkisalmi
……………………………………………………………………………………………..
11.11.2013
Tervehdys jälleen!
Kiitos esirukouksistanne.
Matkalla pää pysyi alastaipuneena Pyhän Jumalan edessä, sillä kaiken aikaa Hän antoi ymmärtää olevansa mukana.
Tulli mennessä oli pikainen, Annalle jätimme mitä hänelle oli toimitettavaa ja saimme tulkki-Iran Viipurista mukaan. Kiitos Herralle tästä Jumalan naisesta!
Perjantaina kun veimme kyläpäällikön toimistolle invalidivälineitä, niin siellä tarjosivat jälleen kahvia kyläpäälliköiden seurassa ja kutsuivat myös sosiaalijohtajan ja veteraanijohtajan paikalle. Olemme saaneet luottamuksen heidän silmissään. Kyläpäällikkö antoi leimalla ja allekirjoituksellaan varustetun lomakkeen meille, mikä helpottaa meitä tullissa, jos virkailija takertuu tavaramäärään ja sisältöön.Kiitämme Herraa tästä johdatuksesta tuohon kylään ja siitä, että ensimmäisenä keväällä otimme kyläpäällikköön yhteyttä ennenkuin aloitimme kotityön.Tulevaisuudessa se on meille avoin vähävaraisten avustuksen kohde ja saamme vierailla kodeissa evankeliumin kanssa. Kävimme myös Vaalimossa parissa kodissa, missä Jeesus silmin nähden kosketti ihmisiä! Matkalla aina kodeissa kysymme saammeko rukoilla heidän puolestaan. Niin teimme jälleen muutaman kanssa, jotka ottivat Jeesuksen sydämeensä.
Lauantaina kiersimme uudella kylällä, jossa saimme uusia mielenkiintoisia tuttavuuksia.Vierailimme myös erään venäjänkielisen 75-vuotiaan karjalaisen luona, jolle vanhemmat eivät uskaltaneet opettaa suomen kieltä.
Johdatus sekin, että majapaikkaamme saapui suomalaisia, joille saimme neuvoa, mistä Petroskoihin toimitettavaksi pyydettyjä apuvälineitä voi saada. Kaiken Herra huolehtii tarkalleen.
Sunnuntaina tulomatkalla veimme lämminhenkiseen viipurilaiseen kotiin ruokatavaraa huomattavan määrän. Siellä on tänään erään 89-vuotiaan Bella-nimisen juutalaisen hautajaiset. Vastaanotto tuossa kodissa on nimensä veroinen; ahtaalla olevia juutalaisia kun avustetaan nälän torjumisessa.
Kiitämme seurakuntaa ja kaikkia tavalla ja toisella mukana olleita. Herra palkitkoon teille vaivannäön. Jeesus on ihmeellinen!

Säde, Jore, Reijo ja Päivi

———————————————————————————————————————————————————-
6.-8.5.2013
Kiitos rukousestanne. Kun yhdyimme siihen menomatkalla maanantaina niin takapenkin turvavyöhälytin alkoi hälyttää vaikkei kenenkään vyö auki ollut. Reijo pysäytti Citikan ja hälyttimen melu loppui siihen. Tullissa saimme kuin kuninkaallisen kohtelun:-) Annalle jätimme tavaraa ja jatkoimme kohti Rautua kun saimme Viipurin asemalta Irina-tulkin mukaan. Kaikki sujui ihmeellisesti matkan aikana, kiitos Herralle.
Saimme useita uusia ystäviä ja useiden puolesta saimme rukoilla ja muutaman kanssa syntisen rukouksen. Jeesuksesta kertovaa kirjallisuutta ihmiset ottivat joka puolella mielellään vastaan ja voi sitä mummojen vieraanvaraisuutta. Herra avasi uudella tavalla asioita ja me jatkamme työtämme kylillä myöhemmin.
Kiitos seurakunnalle ja taivaassa viimeistään oikein kaikesta iloitaan, mennään nytkin iloiten eteenpäin.
Raudun pastori Vladimir lähettää runsaat terveiset pastor Timo Penttilälle, veljille ja siskoille.

Matkasta kiitollisin mielin
Päivi Sarjasto, Päivi ja Reijo

Terveisiä Katukappeli seurakunnalle Raudun pastorilta ja hänen vaimoltaan sekä monelta seurakuntalaiselta sieltä.
Pääsiäinen meni mukavasti Raudussa. Matka meni muuten hyvin, mutta Heli ei päässyt mukaan sairaustapauksen takia ja kas vain, meidän auton oikean puolen lämmitys ei enää perjantaiaamuna toiminut. Mikael ja Reijo keksivät keinon, millä kylmä ilmavirta loppui ja takapenkilläkin alkoi tarkenemaan paremmin. Keli oli ihan ok ja Herra varjeli. Autotkin sai melkein kauttaaltaan uuden värisävyn:) Tulkki Irina saatiin Raudun asemalta mukaan.
Perillä kyselin tosissani Herralta, oliko Hän todella laittanut uuden Valkjärven kylän sydämelleni niin voimakkaasti. Lauantaina vastauksena heti ensimmäisessä kodissa kaksi henkilöä antoi elämänsä Jeesukselle. Vierailimme myös kodeissa muutamissa muissa kylissä. Metsäpirtiltä palatessamme Kassiset ja pastori Vova ottivat nuoren liftaritytön kyytiin. Ennenkuin olimme Raudussa, takaisin tuo neitokainen oli jo Jeesuksen oma.
Saimme muutenkin kylvää sanomaa, ja ihmeellisesti Jumala laittoi meidän eteen useampia ihmisiä.  Eräässä pihassa seisoi eräs vanhus pyhäpukineissa kuin meitä odottaen, vaikka se henkilö, jota olimme menossa tapaamaan, ei ollut kotona. Samalla pihalla tapasimme erään vanhan mummonkin. Jumala on ihmeellinen rakkaus!
Kuin rukousvastauksena meidät johdatettiin parin naisen luo, jotka ovat jättäneet seurakuntayhteyden. He iloitsivat kanssamme.
Sunnuntaina olimme mukana ehtoollisjuhlassa, jota Raudussa vietettiin ylösnousemisen muistoksi. Seuraavalla kerralla voimme vapaammin olla kylillä kun olemme tutustuneet seurakuntalaisiin.
Vierailimme myös Mainilassa syntyneen 83-v.  sisaren luona joka iloitsi saadessaan keskustella suomen kielellä. Hänen vaiheistaan saisi vaikka dokumenttifilmin.  Sen verran ehti niistä kertoa ilman mitään katkeruutta.

Kiitos seurakunnalle ja kaikille mukana olleille jotka mahdollistivat Ilosanoman levittämisen Raudun/ Valkjärven alueella johon tarkoitus toukokuulla mennä taas. Karjalassa kyliä riittää mihin sanomaa viedä.
Kiittäen Siunausta toivottaen  Riitta-Liisa, Pekka, Mikael, Reijo ja Päivi

__._,_.___

30.9.2012
Suurkiitos kaikille meitä muistaneille. Matka sujui loistavasti. Menomatkalla tullin läpäisykin oli niin nopea että Reijolla kiire saada paperit ojennukseen kun jo autotarkastus oli. Sekin vain että leiman virkailija löi paperiin avustustavarasta välittämättä ja puomi nousi jo ja Venäjän maalla oltiin:-) Harvoin näin nopia tulli. Viipurissakin asiat hoituivat paremmin kuin pitkään aikaan.
Paluumatkalla Suomen tullissa oli hidasta, mutta pojat tekivät töitä huumekoiran kera. No, meistä tuo rotukoira ei välittänyt mitään. Nuuhkaisi vaan farkun lahjetta:-).
Vielä kiitos. Rukouksella on voimaa. Annakin oli kysynyt Herralta vehnäjauhoja kun edelliset viemämme 24kg oli loppuneet. Seuraavana päivänä jo sai tiedon että olemme menossa Viipuriin.
Herramme kuuntelee meitä vastaten avun tarpeisiimme. Jatketaan kiittäen ja ylistäen.

Siunausta Kaikille
t. Sinikka, Päivi ja Reijo

Käkisalmen helluntaiseurakunnan mielenkiintoiset ww sivut on: www.priozersksvoi.ru

25.-26.8.2012 Kiitos esirukouksista, matka meni hyvin. Tapasimme monia tuttuja sekä myös uusia ihmisiä ja näimme kuinka Herra hoitaa asioita. Näyttää siltä että Käkisalmen kylät saavat paikallisen, raamattukoulun käyneen työntekijän ja siitä ylistämme Herraa. Muistakaa rukouksin että tämän maallisen työn korkeassa virassa jättäneen sisaren kannatusasia järjestyisi ja voi siten jäädä Käkisalmen alueelle. Maassa kun ei ole työttömyysturvaa niin kuin meillä. Me taas odotamme uusia haasteita.
Käkisalmen helluntaiseurakunnan 20 v juhlissa oli mukavaa olla mukana. Onnitellessamme seurakuntaa pyysimme ryhmään mukaan kaksi iloista veljeä, Simon ja Jannen. Ehtivät hekin juhliin. Pietarin alueen helluntaiunionin piispakin oli mukana ja sai nähdä ketkä kylillä kulkevat. Hän on kiitollinen siitä työstä, mitä Katukappeli on tehnyt.
Edellisenä iltana seurakunnalla oli kastejuhla, jossa oli 6 henkilöä kasteella. Heidän joukossaan veli, joka vaimonsa kanssa on auttanuy seurakuntaa hankkimaan luvat kirkkorakennuksen rakentamiseen entisen tuhopoltetun paikalle. Prosessi on kestänyt monia vuosia. Ihmeellisiä ovat Jumalan tiet ja teot.
Sovimme että marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna on ruokajako Kaarlahdessa, Bykovossa ja mahdollisesti Myllypellossa. Myöhemmin jaamme ruokaa Sosnovassa (Rautu), jossa suunnittelemme myös kotievankeliointia. Raudussa on pieni uskovien seurakunta joka rakentaa parhaillaan kirkkorakennustaan. Mahdollisesti lokakuun puolessa välissä käymme Käkisalmella.
Helli ja Jorma valokuvasivat matkalla ja varmasti voimme katsella noita kuvia Kappelilla yhdessä.

Kiitollisena runsasta Jumalan siunausta kaikille toivottaen
Helli, Jorma, Päivi ja Reijo

Kiitos seurakunnalle esirukouksesta. Matkamme sujui hyvin ja rukouksenne kuultiin. Pääsimme nopeasti tullista läpi. Menomatkalla Reijo meni passintarkastuksen jälkeen autopaperitarkastuspisteeseen, missä oli kaksi autoilijaa jonossa. Hän ei ehtinyt papereita kunnolla järjestellä, kun virkailija ajoi edellä olevat pois ja otti Reijon asian ensin. Sellaista ei ennen tapahtunut. Saimme vietyä rollaattorin ja pyörätuolin Valentinan asuntoon, ja pyörätuolille löytyi heti käyttäjä.
Tulkki saatiin Viipurista kyytiin ja kävimme Jablonovkassa menomatkalla Mummoa tapaamassa. Kiitos Jumalalle tuosta Jeesuksen löytäneestä syrjäkylän mummosta ilman uskonystävien tukea.
Valentinan ja erään toisen sisaren kanssa kävimme tiistaina Larionovan ja Myllypellon kodeissa hedelmällisiä keskusteluja. Lisäksi keskustelimme Käkisalmen pastorin luona tulevasta aktiosta. Keskiviikkona kävimme Valentinan kanssa kodeissa Motornojessa ja Larionovassa. Lisäksi veimme vaatteita ja sukkia narkomaanikodille, missä veljet ilahtuivat lahjasta.
Ihmeellisesti Jumala johdatti viime ja tämän matkan avustustavaran viennin; me olisimme tehneet eri järjestyksessä. Jos emme olisi huomanneet Jumalan ohjausta, olisimme olleet ”haavi auki”, sillä Anna Viipurista oli nyt Suomessa. Jumalan johdatus oli myös tulkin valinnallamme.
Kaarlahdessa kolmen naisen ryhmä pääsee nyt kotityötä tekemään sillä evankelista Valentina on saanut auton, kiitos Herran.
Larionovassa on rukouspiiri ja Motornojessa on eräs henkilö paikallisesta seurakunnasta ottanut vastuun kokouksen pidosta ainakin kerran kuukaudessa.
Meillä on Reijon kanssa halu päästä sellaisten vanhusten luo, jotka eivät syrjäisiltä kyliltä välttämättä lähde mihinkään, mutta Jumala haluaa pelastaa heidät ennen kuin kuolema kohtaa. Kolmen vuoden aikana käymissämme kylissä on ainakin viisi henkilöä, jotka on kääntyneet Herran puoleen ja siirtyneet ajasta ikuisuuteen.
Kotimaassa kotimatkalla iso metsäkanalintu asettui tiellä kaistalle niin että auton tarvi väistää ja sitten oli jo hirvikin mäen takana keskellä tietä katsellen tulijoita. Se kääntyi metsään vasta kun Reijo tööttäili.
Elämä Jeesuksen seurassa on tosi mielenkiintoista, ei ehdi pitkästymään. Aina Hänen rakastavan Kaikkivaltiaan seurassa jotain mielenkiintoista tapahtuu.

Siunausta teille toivottaen
Päivi ja Reijo

Posted in Miscellaneous | Comments Off on Karjalan matkat