Työmuodot

Katukappeli | kids

Lasten kokoukset sunnuntaisin klo 16.30

Lapset kokoontuvat kahdessa eri ryhmässä sunnuntaijuhlan aikaan.
Lasten tilaisuuksissa kuullaan kertomuksia Jeesuksesta, askarrellaan, leikitään tai kisaillaan. Pieninkin lapsi voi oppia tuntemaan suuren Jeesuksen.
…………………………..

Katukappeli | youth

Duon toisessa kerroksessa sijaitseva Katukappeli Lounge on nuorten suosima iltapäiväpaikka. Siellä saa ilmaista kahvia, teetä, mehua ja keksejä. Saanan jutut ja raamattuvisat ovat hauskoja. Nähdään Loungessa ma-to klo 14-18!
lounge
…………………………..

Katukappeli | worship

Katukappelin tilaisuuksissa ylistetään ja koroitetaan Jeesusta. Ylistystiimi koostuu soittajista ja laulajista, jotka ovat sitoutuneet palvelemaan ylistyksessä. Seurakunnassa on useita ylistyksen johtajia, jotka kokoavat ylistysryhmät eri tilaisuuksiin. Ylistäjät ja soittajat harjoittelevat yhdessä ja erikseen pari kertaa kuukaudessa. Ylistyskoordinaattori Tanja Kajava, puh. 040 715 2108
“>vj1
…………………………..

Katukappeli | seniors

Olopäivä

Seniori-ikäiset ja muuten päivällä ehtivät ovat tervetulleita keskustelemaan ja kahvittelemaan Katukappelille erikseen ilmoitettavina päivinä.

…………………………..

Katukappeli | nations

Let´s talk!/Puhutaan -ilta on maahanmuuttajille suunnattu tapahtuma. Illoissa on suomen kielen ja Raamatun opetusta sekä keskustelua. Tarjolla on teetä, kahvia ja kevyttä iltapalaa. Erilaisina yhdessä vähennämme ennakkoluuloja ja rakennamme ystävyyden siltaa.
sanoja

……………………………..

Katukappeli | women – naisten kahvila

Opetusta, rukousta ja avointa keskustelua naisten kesken kaikesta maan ja taivaan väliltä. Terveen naiseuden vahvistaminen on osa eheytymistä. Tarjoilua, kivoja yllätyksiä, uusia ystäviä…Joka kerta innostumme Jeesuksesta enemmän!

SONY DSC
……………………………….

Katukappeli | home

Solut
Seurakunnassa on erilaisia soluja, jotka kokoontuvat kodeissa tai seurakunnan tiloissa säännöllisesti. Kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona Katukappelilla ei ole tilaisuutta vaan se on varattu soluillaksi. Pienryhmässä voi tutustua toisiin paremmin ja rakentua yhdessäolosta.

This entry was posted in Työmuodot. Bookmark the permalink.

Comments are closed.