LASTEN KESÄLEIRI

Katukappeli järjestää 6-12 -vuotiaiden lastenleirin 11-12.6. Merunlahden luontoseikkailukeskuksessa, Tampereen ja Lempäälän rajamaastoissa. Leiri aloitetaan kello 9 ja se päättyy seuraavana päivänä kello 14. Katukappelilta on mahdollisuus tarvittaessa järjestää kuljetus paikan päälle – tuolloin lähtö tapahtuu klo 8.45. Yöpyminen tapahtuu leirikeskuksen tiloissa – pojat laavussa, tytöt sisällä. Jos yöpyminen tuottaa vielä mahdollisesti ongelmia, lapsi voi osallistua vain päiväaikaiseen toimintaan. Mukaan mahtuu 25 ensimmäistä ilmoittautunutta. Erityistä tukea tarvitsevat lapset oman valvojan kanssa. Leirimaksu on 20€ per lapsi.

MITÄ MUKAAN?
Makuupussi ja patja
Hygieniavarusteet ja mahdolliset lääkkeet
Uima-asu ja pyyhe
Raamattu ja muistiinpanovälineet
Säähän sopivia vaatteita ja jalkineet (olemme paljon ulkona)

Leirimaksu maksetaan paikanpäällä tasarahalla.
Leirille ilmoittautuminen tapahtuu 31.5 mennessä Linda Kuusjärvelle sähköpostitse osoitteeseen piipi84@hotmail.com. Ilmoittautumisen yhteydessä viestistä tulee löytyä lapsen nimi, syntymäaika, mahdollinen kuljetustarve, allergiat ja muut huomioitavat asiat, maininta uimataidosta sekä vanhemman puhelinnumero.

Osoitteesta http://vihreapolku.com/löytyy lisätietoa Merunlahden luontoseikkailukeskuksesta.

meru1

merunlahti_2

This entry was posted in Miscellaneous. Bookmark the permalink.

Comments are closed.