Kokemuksia parantumisesta

Alaselkäni molemmilla puolilla oli työni aiheuttamaa kulumaa. Söin noin 10 vuotta lähes päivittäin tulehduskipulääkkeitä, jotta pystyin käymään töissä. Olin välillä sairaslomalla ja kävin myös fysioterapeutilla. Olin useita kertoja kokouksissa rukoiltavana kipujen tähden. Rukouksen jälkeen selkä saattoi olla vähän aikaa parempi, mutta kivut uusiutuivat joutuessaan rasitukselle töissä. Eräänä iltana kotona pyysin vaimoani rukoilemaan selkäni puolesta. Tunsin silloin kuin lämpimän sähkövirran selässäni ja kivut lähtivät heti pois. Siitä on noin viisi vuotta aikaa. Kivut, jotka olivat lähes päivittäisiä, eivät ole sen jälkeen uusiutuneet. Kiitos ja ylistys siitä Jeesukselle!

Olavi Rajahalme

Minulla oli ollut viikon verran huimausta. Kaikki äänet sattuivat ja korvissa humisi. Oli todella vaikea olla. Menin rukouskokoukseen ja pyysin rukousta puolestani. Evankelista Kari Salo ja eräs sisar seurakunnastamme rukoilivat puolestani ja vaiva hävisi hetkessä.

Säde Puurtinen
.

This entry was posted in Miscellaneous. Bookmark the permalink.

Comments are closed.